Predrag Puhača

2 kometara

Peđa je rodom sa Korduna.

Tu zavičajnu energiju i toplinu možete da osetite u emisiji “Krajiško prelo”. Emisija je na radiju više od 10 godina. Mnoge krajiške i šaljive pesme možete čuti u druženju sa Brkom. Većina krajiških grupa i pevača su do sada ulepašali emisiju Krajiško prelo i napravili dosta dobre zabave za sve ljubitelje te vrste muzike.

Peđa je čovek iz naroda, opušten i vedar, spreman da i vama ulepša dan tom svojom energijom. Često ga možete čuti kako zapeva uz neku lepu zavičajnu pesmu, pa i vi verovatno sa druge strane. Osim Krajiške muzike, odličan je poznavalac i starih hitova koje servira nedeljom uveče na OK radiju.

2 comments

 1. radivoj

  Pa to je ok radio koji je ono pravo . U ovo teško vrijeme jedan pravi osvježavajući inpuls koji nam svima treba. A to osvježenje je kariško prelo, koje ima dodatan inpuls jer ga vode dva prava majstora dvije legende brka i stole.
  A to što je prošlo 10g pa to je vrijeme koje je taman da smo se zagrijali . Ta emisija mora još puno puno godina na radiju da se vrti.
  Veliki pozdrav našem brki i stoletu drugari moji da ste vi nama živi i zdravi i još puno lijepi godina nas uveseljavali.

  pozdrav od srca šalje vam obitelj kulačin.

 2. radivoj

  E moj drugar pusta neđelja bolan bez tebe i našeg Stoleta.

  Ali neka lijepo se vi nama odmorite i odmorni vratite pa ćemo nastavit tamo gdje smo stli.

  pozdrav vama i vašim obiteljima.

  Pozdrav od srca za vas o Obitelj Kulačin .

Ostavite komentar