Emisije

Na vezi sa Zokom

Popodnevni program koji priprema i vodi Zorica Krstanović obuhvata razne drštvene i zanimljive teme, temu dana u koju slušaoci komentarišu i daju svoj doprinos emisiji. Očekuje vas mnogo zabave kroz razne kratke forme (muzički kvizovi, pitalice…). Popodne prolazi uz dobru pesmu, pozitivnu energiju, šalu i razne informacije…Emisija je na programu od ponedeljka do četvrtka, od 13 do 18h.

 

Veče sa Saletom Jankovićem

Aleksandar Sale Janković, poznatiji kao Sale Cvrčak, poznat je radijski glas i TV lice. Na OK radiju je 11 godina i njegov program je zasnovan na šali. Na kraju radne nedelje očekuje vas mnogo zabave i smeha, koji ce vam Sale izmamiti svojim duhovitim i vrlo često, dvosmislenim komentarima. Budite sa Saletom svakog petka od 18 do 23h.

 

Vikend sa Sonjom

Sonja Đorđević je takođe poznata voditeljka koja je učestvovala u stvaranju mnogih beogradskih radio stanica. Ona slušaoce u Srbiji budi subotom u 10h, ceka one koji ustaju kasnije i dobra je podrška onima kojima je dan već odmakao i koji žele da se opuste uz dobru pesmu i vikend zabavu. Nedeljom i sama ustaje kasnije, pa je sa vama od podneva, ali sa istim žarom vas priprema za novu radnu nedelju.

 

Kafenisanje sa Gagom

Nedelja je dan za apsolutni odmor. Budimo se uz kafu sa Gagom i pesmama po želji.
Kontakt program i poklon pesme.
U okviru emisije I rubrika “Sećanje”, koja ima za cilj da se ožive stare lepe narodne pesme.

 

Krajiško prelo

Zavičajna emisija u kojoj slušamo Krajiske pesme i price o običajima koje poštuju Krajisnici.
Program vodi Predrag Puhača koji je i sam rodom sa Korduna i nedeljom od 20-23h, približice vas rodnom kraju.

 

Večernji i noćni program

Muzički program koji uređuju slušaoci izborom muzike kroz SMS poruke. U tim terminima često slavimo sa vama rođendane, slave, venčanja… tako da i vi, ako pripremate slavlje, obezbedite sve što vam treba da dočekate goste, a mi ćemo vam biti muzička podrška i naši voditelji će sa vama biti domaćini slavlja. Sa vama su Dača, Sale, Dragana…