128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

Ovog leta bićete sigurno bolesni od ljubavi! " Hipohondar" nova pesma Amela Ćurića!

Za njega ste čuli jos pre, verovatno u emisiji "X-faktor"! Da, sjajan vokal iz Bosne koji je osvojio Balkan tokom takmičenja, a kasnije iznenadio i obradovao i širu publiku duetskom pesmom sa Eminom Jahović. U pitanju je Amel Ćurić! Njihova zajednička pesma " Kost" već na prvo slušanje pronašla je put do mnogih, a zaslužan aplauz dobila je i od publike u Beogradu kada su je otpevali pred krcatim Tašom na koncertu Dženana Lončarevića.

amel curic

Možda je upravo ta energija i podstakla Amela da se "baci" u potragu za novom pesmom koja bi dala pečat nekom dosadašnjem radu i napravila put za neka nova i veća ostvarenja!

U saradnji sa sjajnim producentom Mahonijem ,koji je radio i pesmu " Kost", Amel Ćurić objavljuje pravu letnju bombu " Hipohondar". Pesmu smo čuli 29. juna premijerno na OK radiju, a nakon premijere pesme smo i proćaskali sa pevačom i producentom.

Amel je za sve slusaoce OK radija izjavio da se nada da će ova pesma biti bar 50 posto popularna kao duetska pesma sa Eminom Jahović. Na naša pitanja otkud od deteta koje je volelo sevdalinke i harmonike da krene drugim putem, rekao je da je svestran, da muzika je njegov svet i da voli da radi sve ono što smatra da je kvalitet i da je odgovarajuće za njega. Amel je ovom pesmom plasirao puno energije i pozitive, dao je sebi oduška za ova letnja ubrzanja, ali je najavio jos puno rada i iznenađenja nakon leta. Leto je za Amela pretežno radno, ali zato ne krije da će ipak kraj avgusta naći i neko mesto pod suncem za lični odmor.

Mahoni, koji je bio producent mnogim velikim imenima u muzici rekao je da je ovo pevač čiji vokal je nesto posebno, dodao je da je Amel "vanserijski" pevač i da mu je drago što su ostvarili ovako dobru saradnju.

Mahoni je dodao da je pesma možda i trebala da ima na kraju neki narodnjački fazon ili neku parodiju , ali se ipak odustalo od toga. 

Poslušajte, pa onda opet, pa pojačajte i onda ocenite.

Kako kaže Amel u pesmi, svi smo ovog leta bolesni od ljubavi ili smo na neki način ipak po malo hipohondri.

 

izvor: okradio