Na vezi sa Zokom

Popodnevni program koji priprema i vodi Zorica Krstanović obuhvata razne drštvene i zanimljive teme, temu dana koju slušaoci komentarišu i daju svoj doprinos. Očekuje vas mnogo zabave kroz razne kratke forme (muzički kvizovi, pitalice…). Popodne prolazi uz dobru pesmu, pozitivnu energiju, šalu i razne informacije. Emisija je na programu od ponedeljka do četvrtka, od 13 do 18h.

 

Veče sa Saletom Jankovićem

Aleksandar Sale Janković, poznatiji kao Sale Cvrčak, poznat je radijski glas i TV lice. Na OK radiju je 14 godina i njegov program je zasnovan na šali. Na kraju radne nedelje očekuje vas mnogo zabave i smeha, koji ce vam Sale izmamiti svojim duhovitim i vrlo često, dvosmislenim komentarima. Budite sa Saletom svakog petka od 18 do 23h.

 

Vikend dobre energije

Subotom od 10h startuj dan uz kafu i Anu. Odmaramo mozak uz najveće hitove. Subota dan od 15-01h -za vaše posebne emocije. Nedelja je dan za smehOKrepljivanje. Negovan i dobre šale neizostavni deo za kraj radne nedelje.

 

Večernji program sa Dačom

  • Veče na OK radiju upotpunjuje Dača.
  • Čovek koji je radiju posvetio ceo život i koji odlično zna da napravi balans između stare i nove muzike. Moć radija odlično poznaje pa tako i dela.
  • Dača ispunjava vaše muzičke želje i deli  sa vama najzanimljivija gradska i svetska dešavanja.

 

Krajiško prelo

Zavičajna emisija u kojoj slušamo Krajiske pesme i price o običajima koje poštuju Krajisnici.
Program vodi Predrag Puhača koji je i sam rodom sa Korduna i nedeljom od 20-23h, približice vas rodnom kraju.

 

Večernji i noćni program

Muzički program koji uređuju slušaoci izborom muzike kroz SMS poruke. U tim terminima često slavimo sa vama rođendane, slave, venčanja… tako da i vi, ako pripremate slavlje, obezbedite sve što vam treba da dočekate goste, a mi ćemo vam biti muzička podrška i naši voditelji će sa vama biti domaćini slavlja. Sa vama su Dača, Sale, Dragana…