in

CuteCute LoveLove LOLLOL AngryAngry OMGOMG CryCry WTFWTF

Predrag Puhača

Predrag Puhača

Peđa je rodom sa Korduna.

Tu zavičajnu energiju i toplinu možete da osetite u emisiji “Krajiško prelo”. Emisija je na radiju više od 15 godina. U poslednje 4 godine emisija se svake nedelje od 17h emituje na drugom programu OK radija – OK prelo.

Mnoge krajiške i šaljive pesme možete čuti u druženju sa Brkom. Većina krajiških grupa i pevača su do sada ulepašali emisiju Krajiško prelo i napravili dosta dobre zabave za sve ljubitelje te vrste muzike.

Peđa je čovek iz naroda, opušten i vedar, spreman da i vama ulepša dan tom svojom energijom. Često ga možete čuti kako zapeva uz neku lepu zavičajnu pesmu, pa i vi verovatno sa druge strane. Osim Krajiške muzike, odličan je poznavalac i i istorije naših Balkaskih krajeva pa rado sa slušaocima deli zanimljivosti i događaje koji su karakteristični za određenu regiju.

Šta misliš o ovome?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

16 komentara

 1. Pa to je ok radio koji je ono pravo . U ovo teško vrijeme jedan pravi osvježavajući inpuls koji nam svima treba. A to osvježenje je kariško prelo, koje ima dodatan inpuls jer ga vode dva prava majstora dvije legende brka i stole.
  A to što je prošlo 10g pa to je vrijeme koje je taman da smo se zagrijali . Ta emisija mora još puno puno godina na radiju da se vrti.
  Veliki pozdrav našem brki i stoletu drugari moji da ste vi nama živi i zdravi i još puno lijepi godina nas uveseljavali.

  pozdrav od srca šalje vam obitelj kulačin.

 2. E moj drugar pusta neđelja bolan bez tebe i našeg Stoleta.

  Ali neka lijepo se vi nama odmorite i odmorni vratite pa ćemo nastavit tamo gdje smo stli.

  pozdrav vama i vašim obiteljima.

  Pozdrav od srca za vas o Obitelj Kulačin .

 3. Pozdrav drugar.

  Pozdrave ti šaljemo iz jako vrućeg Dubrovnika i što vjerujem da je i kod tebe tako i da u lijepom vremenu sa svojima uživaš. Drugar moj lijepi ti i ugodni godišnji dani želim sa svojom boljom polovicom i veselim se skorom druženju.

  Sve naj bolje ti želim kako tebi tako i tvojoj dragoj obitelji.

 4. drugar lijepi poz iz Rijeke prvo kako si ti i tvoja obitelj a onda svi ostali u ok radiju koje jednako od srca sve poz danas nema uključenja nisam te čuo pa vjerujem da ste svi skupa ok
  ali i ova situacija će proći i opet ćemo biti skupa pobjeđivali smo i puno teže situacije pa ćemo i ovog čupavog virusa braćo moja glavu gore biće sve ok a do tada vas sve lijepo pozdravljam.

uskrsnje jaje

Vera, ljubav, nada!

ok letnja avantura

OK letnja vratolomija! Bućććć!