OK radio iz Beograda proslavio 25 godina postojanja!

Nema komentara

Sam kraj 2017. godine za radio stanicu “OK radio” iz Beograda bio je dinamičan i lep. Nakon tradicionalnog Folk Maratona, žurke koja je tri dana trajala, uz smenu voditelja, pevača, bendova, 29. decembra Okejci su proslavili četvrtinu veka postojanja, tj .25. rođendan.

Rođendan je obeležen u prostorijama radija, sa posebnom energijom i uz veseo program. Bila je tu cela ekipa radija, mnogi saradnici, kolege, producenti, pevači, kao i slušaoci koji su iz Austrije, Australije, Amerike i Nemačke specijalno došli da ulepsaju rođendansku žurku.

Pevalo se i sviralo malo i uživo, duvale se svećice na torti , pravile fotkice, a javno slušaocima voditelji su davali obećanja kako će bitii bolji , veseliji i luđi u Novoj 2018. godini.

Nakon rođendanskog programa slavlje se nastavilo u “Konobi kod Goce i Renata”, velikih radijskih prijatelja gde su se dodatno opustili svi.

25. godina nije mala stvar, puno je truda tu uloženo, živaca, energije, borbe, ljubavi na prvom mestu.

Foto: OK Radio

Hvala svim kolegama, saradnicima, prijateljima OK radija, svim slušaocima, svima onima koji vole radio,  na velikoj podršci i ljubavi.

No Comments Yet.

Ostavite komentar