in

Godine joj ništa ne mogu! Ona je bolja od vina, ona je iznad vremena! Dragana Mirković slavi danas rođendan!

Izgleda da je ona poslovica da je žena kao vino tačna! Kako godine prolaze žena je sve zanosnija, skladnija, ispunjenija, bolja, ma i lepša.

Potvrda za to je i pevačica Dragana Mirković!

Danas , 18.januara naša najveća muzička zvezda slavi rođendan! Da, prolaze godine, a na njenom osmehu se vidi samo zadovoljstvo i uspeh. Kako lični, tako i poslovni uspeh…

Gaga iza sebe ima poprilično bogatu i lepu karijeru, a ispred sebe divnu porodicu, prijatelje, kao i plodove te iste karijere. A da nikad nije dovoljno muzike, pesama, novih natupa i turneja svedoči i njena svakodnevna angažovanost na muzičkoj sceni. Ovu prethodnu 2017. godinu obeležila je i novim pesmama , ali i lepim putovanjima u druženju sa publikom, sa prijateljima, naravno i sklapajući nova poznanstva.

Za Draganu možemo samo da kažemo da je sjajan čovek, i to je dovoljno. Objasnila je da u životu nije ništa lako, ali da se uz borbu, upornost i jaku volju može postići sve. Biti jednako poznat i nepoznat. Biti sjajan životni saputnik, majka, drug, kolega, komšija, neverovatan vokal koji osvaja sve… Može sve do zvezda, bar tako mi sa strane vidimo Draganu.

Godine joj ništa ne mogu, zato osmeh Gago i srećan rođendan želi ti ekipa OK radija iz Begrada , kao i svi oni koji vole tvoje pesme!

 

izvor: okradio

Šta misliš o ovome?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kolačići

OK radio iz Beograda proslavio 25 godina postojanja!

Novak Đoković

Đoković: Ne sećam se, možda sam i tražio dnevni termin…